logo Daddy kuku streetfood chicken en cocktails hoofddorp
DADDY KUKU biedt een unieke combi van creatief en makkelijk eten in een fancy jasje.
Streetfood en side dishes met een twist, gecombineerd met milkshakes en cocktails. Voor tijdens de lunch, aan de bar, met de borrel of aan het diner. Met als signature dish de ‘Kuku Chicken’, die op drie manieren besteld kan worden.

Het eten van DADDY KUKU wordt verzorgd door de chef-kok Nathaniel Blog en zijn team.
Deze keukenexpert besloot zijn passie voor eten en drinken met een zo groot mogelijk publiek te delen door de foodtruck ‘Dirty Duck’ te starten. Hiermee bracht hij zijn gerechtjes naar verschillende (food) festivals, deed hij catering op locatie en startte hij zelfs met het produceren zijn eigen fingerfood om zo aan restaurants te leven. Ook runde hij jarenlang de keuken bij Amsterdamse locatie ‘De Waterkant’.


Chef Nathaniël Blog en eigenaar Maarten de Boom groeiden samen op in Bergen en hebben elkaar ook wanneer het op werk aankwam altijd opgezocht. Om nu weer de handen ineen te slaan voelt dan ook als een logische keuze.


Beide delen de visie dat eten vol met smaak moet zijn en dat daar geen concessies voor gedaan moeten worden. Daarnaast ligt de zogenaamde ‘Kuku Twist’ – heerlijke klassiekers met een onverwacht randje – helemaal in Nathaniels straatje.
DADDY KUKU is altijd op zoek naar lokale, verse producten! Zo komt het brood van de lokale bakkerij van Leeuwen en de frites van Woody’s bakfrites in Hoofddorp.


Ook van de wekelijkse markt voor de deur wordt goed gebruik gemaakt. In de keuken wordt dus gewerkt met dagverse producten en kleurrijke groenten. Dit alles wordt geserveerd op zwart-wit servies én met gouden bestek.
DADDY KUKU is voor takeaway en bezorging 5 dagen per week geopend, van 15:00 tot 22:00. s'Maandag & dinsdag gesloten.
daddy kuku restaurant logoline
tekst logo daddy kuku
lunchkaart daddy kuku hoofddorp
daddy kuku restaurant logoline
tekst logo daddy kuku
dinner kaart daddy kuku hoofddorp
daddy kuku restaurant logoline
tekst logo daddy kuku
drankkaart daddy kuku hoofddorp
daddy kuku restaurant logoline