logo Daddy kuku streetfood chicken en cocktails hoofddorp
streetfood cocktails shakes

DADDY KUKU brengt creatief eten in een fancy maar toegankelijk jasje naar Hoofddorp. Luxury streetfood met een twist, gecombineerd met milkshakes en cocktails. Voor de lunch, aan de bar, met de borrel of aan het diner. Met een focus op de ‘Kuku’ twist natuurlijk, net even anders.

DADDY KUKU is een restaurant en bar in het centrum van Hoofddorp, aan het bekende Marktplein. Dit concept kwam voort uit een vriendschap tussen twee gepassioneerde horecamannen, die traditionele concepten willen uitbreiden met ervaringen, noem het maar Kuku. Zij gingen op zoek naar een plek waar dit een nieuwe toevoeging zou zijn, en kwamen in Hoofddorp terecht.


Nu als eerste concept in de omgeving waar kip- en vis klassiekers met een aparte ‘Kuku’ twist geserveerd worden in een toegankelijke maar prikkelende, prachtige omgeving. De ondernemers stellen dan ook: ‘Wij willen alle zintuigen prikkelen: door ontvangst, de gerechten, de presentatie, de omgeving en de service.’


Bij DADDY KUKU kan overdag gebruncht worden met familie en vrienden maar is er ook een plek waar gewerkt kan worden. In de avond verandert DADDY KUKU van karakter, de lichten worden dan gedimd en van de relaxte middagtunes wordt geswitcht naar 90’s R&B en hiphop. De bartenders maken overdag rustig koffies maar geven in de avond een cocktail show weg

De eigenaren van DADDY KUKU, Maarten de Boom en Monier Achahbar, hebben een track record in hospitality industrie. Samen hebben zij de afgelopen jaren met veel plezier de bar van het Amsterdamse MOMO gerund.


Nu is het tijd om hun eigen visie uit te dragen met dit nieuwe concept. ‘Ondernemen is hard werken, uitdagend maar vooral mijn droom’- aldus Maarten. De ondernemers houden zelf van uit eten gaan in het hogere segment.


De kwaliteit van het eten en de service die hiermee gepaard gaan, hebben zij al van jongs af aan willen ontwikkelen in een eigen horecaconcept. Zelf genieten ze van goede persoonlijke service, mensen leren kennen en een band opbouwen met gasten.


Ook willen zij een onderneming creëren die consistent is en waarin service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Monier: ‘Ik houd ervan om gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke ervaring te geven.’ Vanuit deze visie hebben zij samen DADDY KUKU opgezet.

Eigenaar Maarten heeft met interior designer Georgia de Vlieger (Georgia Interior Design) het interieur van DADDY KUKU ontworpen. Het resultaat is bistro-achtig, maar sexyer.

Maarten en Monier hebben de inspiratie voor het mozaïek en marmer opgedaan in Marrakesh. Dit resulteerde in hoge en lage marmeren tafels voor de gasten, een zwart-wit marmeren bar en mozaïeken pilaren. Maar wel ‘kuku’ gecombineerd met velvet koraalrode stoelen, een spiegelmuur boven de bank, een flower corner en gouden details.Zo is er ook een flower corner met neon sign, wat bijdraagt aan de vrolijkheid wat DADDY KUKU uit wil stralen. Het gaat in dit interieur allemaal om contrast, iets wat ook staat voor verassing en beleving. Dit resulteert in een kosmopolitische en prikkelende sfeer die door zijn open uitstraling toch toegankelijk verwelkomd.

daddy kuku restaurant logoline